Garantie

BikeGarantie by CarGarantie

ZEKERHEID EERST

BikeGarantie by CarGarantie

6, 12 of 24 maanden volledige garantie op gebruikte motorfietsen tot 12 jaar oud en max. 80.000km


Zorgeloos rijden

Opstappen, wegrijden en u beschermd voelen: met BikeGarantie by CarGarantie kiest u voor extra veiligheid en zekerheid bij onverwachte reparatiekosten. Zo kunt u inderdaad zorgeloos de weg op.


Wat mag u van ons verwachten?

  • Uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten
  • Geen geldnood bij reparatie
  • Geldig in heel Europa
  • Vakkundige reparaties door specialisten
  • Directe financiële regeling met CarGarantie

Garantie voor gebruikte motoren

Zekerheid onderweg

Uw motor werd grondig gecontroleerd en door deskundigen rijklaar gemaakt. Hij is in onberispelijke staat en klaar om met u nieuwe wegen te ontdekken. Op uw motor zal u zich te allen tijde zeker en veilig voelen dankzij BikeGarantie by CarGarantie. Moto Mondial reikt u daarom met BikeGarantie by CarGarantie optimale zekerheid aan waarbij u beschermd bent tegen onverwachte reparatiekosten. BikeGarantie by CarGarantie biedt u een complete dekking: dat betekent dat nagenoeg alle onderdelen onder de garantie vallen (met uitzondering van o.a. slijtagegevoelige onderdelen zoals remschijven, banden, gloeilampen). En uiteraard geldt de garantie ook voor alle reparatiegevallen die zich tijdens de garantieperiode zouden voordoen.


Mobiliteit

Indien een onder de garantie vallend defect zich verder dan 50 kilometer van uw woonplaats voordoet, dan worden de kosten voor de telefoongesprekken, de overnachtingen, de sleepdienst, de treintickets en de huurwagen tot en met 100 euro (in Nederland) en 200 euro (in het buitenland) per dag vergoed, voor maximaal drie dagen.


Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van BikeGarantie by CarGarantie

Scroll Top